Honden

HONDEN MEE MET DE FIETS

We hebben verschillende opties om uw trouwe viervoeter mee te nemen tijdens het fietsen.

HONDENKAR

De DoggyRide en Croozer Dog zijn de ideale stoffen fietskarren om uw hond in te vervoeren. De maximale belasting voor de Croozer Dog is 30 kg en dus alleen geschikt voor de kleine en gemiddelde honden. De DoggyRide mag tot in ieder geval 40 kg belast worden.

HONDENMAND

Voor de allerkleinste honden hebben wij hondenmanden voor achterop de fiets. Eventueel zijn er ook koepeltjes beschikbaar die ervoor zorgen dat uw hond er niet uit kan springen. 

ACTIE: Als u bij ons een hondenmand huurt en u besluit na afloop dat u er ook eentje wilt kopen dan krijgt u het huurbedrag van de mand van ons als korting. In Nederland bieden wij u ook de mogelijkheid om het gratis naar uw thuisadres te laten sturen.

BAKFIETS

We hebben meerdere bakfietsen die ook voor honden gebruikt mogen worden. We hebben er twee met een grote bak waar een ruif over heen zit. Tevens zijn er nog een aantal bakfietsen met een grote bak waar kinderen en hond in kunnen (inclusief huif), waarvan twee elektrisch. Wilt u één van deze bakfietsen huren dan zouden wij het wel fijn vinden als u er een groot kleed inlegt zodat de bakfiets niet vies en beschadigd raakt. Eventuele schade moet betaald worden en als de bak heel vies terug gebracht word, worden er schoonmaakkosten berekend.