Gas

BENEGAS LIGHT (VOORHEEN BP GAS LIGHT)

Op Texel zijn wij de dealer van Benegas Light. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor het omruilen van uw 5, 7,5 en 10 kilo Benegas Light fles en voor het aanschaffen van een nieuwe Benegas Light fles.

De Benegas Light fles is vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de flessen een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kilo. De grote ruime handgrepen zijn speciaal ontworpen voor maximaal til- en draagcomfort. De kunststof kraag biedt bescherming voor de kraan. De kunststof fles is bestand tegen chemicaliën, de UV coating gaat veroudering van de kunststof tegen en hij is vochtbestendig waardoor er geen kans is op ontsierende roestvlekken. De BP Gas Light fles is uitvoerig getest en voldoet aan de CEN 12234, TPED en ADR/VLG en draagt tevens een internationaal keurmerk.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.benegaslight.nl

ANTARGAZ (VOORHEEN SHELL)

Op Texel zijn wij de dealer van antargaz. Bij ons kunt u dan ook terecht voor het omruilen en/of aanschaffen van de stalen ‘normale’ 10,5 kilo propaanfles, de 33 kilo cilinder en de calypso.

DIVERSEN

Naast de ‘gewone’ flessen hebben wij ook de groene stalen 5 kilo ‘koop’fles, 5, 6 en 9,5 kilo blauwe flessen (Primagas Easyblue) en van Campingaz de 907, 904 en 901 (uitlopend) te koop. In onze winkel vind u goedgekeurde gasslang, 30 en 50 mb gasregelaars, slangklemmen en gasrubbers. Heftruckgas kunt u ook bij ons verkrijgen.