Kinderen

KINDERFIETS

Kinderfietsen hebben wij van de kleinste maat 12 inch tot en met de grootste maat 28 inch. Vanaf 22 inch zijn er fietsen met versnelling beschikbaar. Bijna alle kinderfietsen beschikken over een handrem en een terugtraprem. Voor de allerkleinsten kunnen er zijwieltjes op de fiets gemonteerd worden.

OUDER-KIND TANDEM (ook elektrisch)

Op de kindertandem (7 versnelling) met papa, mama, opa of oma is een waar feest. Uw kind zit voorop waardoor u hem of haar goed in de gaten kunt houden en het kind ziet zelf ook veel meer. Uiteraard stuurt en remt u en kan uw kind niets doen behalve meefietsen en genieten. De kindertandem is voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 8 jaar afhankelijk van de lengte van het kind. Tevens hebben we er meerdere elektrisch.

OUDER-2KINDEREN TANDEM

Op deze speciale tandem zitten beide kinderen voor u en ondanks dat u op een langere en zwaardere fiets rijdt, merkt u daar weinig van en is het plezier enorm groot. Deze tandem is net als de ‘gewone’ kindertandem geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 8 jaar afhankelijk van de lengte van het kind. Aangezien wij er maar één in de verhuur hebben is het raadzaam om deze fiets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

BAKFIETS (ook elektrisch)

De bakfiets is hot!! In de bakfiets neemt u 1, 2 of 3 kinderen mee, die veilig in de gordels zitten. Omdat de kinderen voor u zitten kunt u ze goed in de gaten houden en zien de kinderen zelf ook veel meer. In bijna alle bakfietsen zit een adaptor voor een maxi-cosi, zodat ook de allerkleinste mee kan. Bij  alle bakfietsen kan er een huif op gemaakt worden zodat de kinderen beschut zitten. Als de maxi-cosi gebruikt wordt kunnen er niet makkelijk andere kinderen bij zitten maar het kan wel. Al onze bakfietsen hebben 2 wielen en niet 3, omdat dit makkelijker sturen is voor de meeste mensen en vanuit de fabriek ons dan ook aangeraden werd. Ook hebben wij de ‘klomp’ bakfiets. In deze bakfiets  waar u de show mee steelt kunnen 1 of 2 kinderen. Een huif is helaas nog niet beschikbaar voor deze bakfiets. (foto: zie prijslijst). Tevens hebben we er een aantal elektrisch, zeker voor op Texel met de wind ideaal. 

KINDERKAR

In de kinderkar, die achter uw fiets hangt, zit uw kind heerlijk droog, veilig en comfortabel. Bijna alle karren zijn voor 2 kinderen geschikt. Ook baby’s kunnen in deze kar met onze speciale hangmat. Maximum  gewicht is voor alle karren 50 kg, dit is inclusief eventuele bagage. Een aantal karren is ook om te bouwen tot wandelwagen, waardoor u tijdens het fietsen rustig ergens kunt stoppen om een stukje te wandelen zonder dat uw kind eruit moet.

KINDERZITJE

In de verhuur hebben wij gekozen voor de voor- en achterzitjes van Polisport. Dit merk voldoet aan alle Europees gestelde normen, waardoor u samen met uw kind veilig op de fiets kunt. 

EASYWALKER TRIMBUGGY

Heeft u ruimte gebrek in uw auto, laat dan uw wandelwagen thuis en huur bij ons de Easywalker trimbuggy. Deze zeer licht sturende 3-wielige wandelwagen is perfect voor een heerlijke wandeling door het bos, de duinen en het strand. De trimbuggy is makkelijk inklapbaar, heeft een zonnescherm en heeft naast de gewone zitstand ook een slaapstand. Ideaal voor uw verblijf op Texel. (kind max. 15 kilo en bagage 7 kg)

TRIKER

De ‘nieuwe’ 3-wielige skelter is het ideale speelvoertuig voor uw kinderen op het vakantiepark of de camping. De triker bevordert het buitenspelen en de motoriek van uw kind. Uw kind stuurt namelijk door het bovenlichaam van links naar rechts te bewegen. De triker is er in verschillende maten en daardoor geschikt voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar afhankelijk van de lengte van uw kind.