Volwassenen

FIETS

De ‘normale’ fiets is te huur zonder versnellingen en met 3 of 7 versnellingen. Naast de normale maat fiets zijn er ook extra grote en extra kleine fietsen.

FIETS MET LAGE INSTAP

Speciaal voor de mensen die moeite hebben met opstappen zijn er fietsen met lage instap. Verkrijgbaar zonder versnelling en met 3 of 7 versnellingen. De fiets met 3 versnelling is ook verkrijgbaar met één handrem en een terugtraprem. Deze fietsen hebben wel een klein frame en zijn dus minder geschikt voor hele lange mensen. Tevens hebben we sinds 2014 het ergo-frame in de verhuur, deze heeft een instap net boven de grond en beschikbaar met 7 versnellingen (met en zonder terugtraprem)

ELEKTRISCHE FIETS

Al onze fietsen met trapondersteuning zijn damesmodellen met bijna allemaal een lage instap en hebben 7 versnellingen. Er zijn verschillende maten beschikbaar zodat zowel dames als heren er goed op kunnen fietsen. Er zijn ook een aantal elektrische fietsen die versnellingen en een terugtraprem hebben. Ook bij de elektrische fietsen zijn er een paar met een ergo-frame (zeer lage instap). Op het eiland zijn verschillende oplaadpunten. Onderweg kunt u altijd uw fiets met de meegeleverde lader opladen en de fiets dus optimaal gebruiken.  Op alle elektrische fietsen kan een kinderzitje achterop (niet voorop) en bij de meeste kan er ook een fietskar achter voor een kind of een hond.

SCOOTMOBIEL

Sinds 2016 hebben wij een scootmobiel van het merk Quingo. Regelmatig kregen wij de vraag of we een scootmobiel in de verhuur hadden zodat opa, oma of iemand met een beperking ook mee kon bij kleine tochten over het eiland, vanaf nu kan dat dus! Veiligheid is gewaarborgd door de 5 wielen die de kans op omvallen nihil maken. Mocht u deze scootmobiel huren dan verzoeken wij u wel dat hij niet ‘s nachts of met een regenachtige dag buiten staat. (type Quingo Plus)

MOUNTAINBIKE

Voor de sportieve fietser hebben wij Giant en Dracat mountainbikes. Uiteraard in verschillende frame maten. In het bos ‘de Dennen’ is een zeer leuke route voor mountainbikers aangelegd, een absolute aanrader. Sinds 2018 is er ook een route die u over het hele eiland meeneemt.  Het is ook mogelijk om onder begeleiding van ‘professionele’ mountainbikers te gaan fietsen, dit dient wel van te voren gereserveerd te worden. Wij raden het dragen van een helm zeker aan als u echt gaat mountainbiken, eventueel zijn deze te huur. (OP=OP)

TANDEM (OOK ELEKTRISCH)

Op onze robuuste tandems, die wij met 3, traploze versnellingen hebben, heeft u plezier voor en met twee! Naast de normale tandems hebben we ook een aantal elektrische tandems die uitermate geschikt zijn voor mensen met beperkingen.

FIETSTASSEN

Op bijna alle fietsen zit een bagagedrager met snelbinders, maar wilt u meer spullen mee dan hebben wij in de verhuur diverse fietstassen.

LET WEL OP=OP