Info

ROUTE EN CONTACT

MET DE AUTO VANAF DE VEERHAVEN

Vanaf de veerhaven rijdt u rechtdoor naar De Koog. Zodra u het bord “De Koog” bij de rand van De Koog gepasseerd bent neemt u de tweede weg links (op de hoek zit Hotel Brinkzicht), waarna u meteen naar rechts afbuigt. U ziet ons dan al aan uw rechterhand zitten en hoeft alleen maar de weg om het water (de brink) te vervolgen om bij onze zaak te komen.

MET DE BUS VANAF DE TEXELSE BOOT

Als u op Texel aankomt met de boot en rechts eraf gaat staat lijn 28 al op u te wachten.  Zodra u in De Koog bent stapt u bij halte 34 “Dorpsstraat” voor de deur van Hotel De Strandplevier uit (dit hotel zit aan uw rechterhand, net daarvoor bent u Hotel de Zwaluw gepasseerd). Als u uitgestapt bent loopt u nog een klein stukje rechtdoor, waarna u ons aan uw linkerhand ziet zitten, naast restaurant ‘Het Vogelhuis”. U hoeft dan alleen nog maar de weg over te steken om bij ons bedrijf te komen. 

VANUIT ANDERE RICHTINGEN

U kunt via de google-map onderaan deze pagina kijken hoe u vanaf een ander punt op Texel naar ons toe kunt komen. Komt u er niet uit dan mag u altijd contact met ons op nemen en dan leggen wij het telefonisch uit.

CONTACT

Fietsverhuur De Koog

Brink 6

1796 AJ De Koog – Texel

Tel.          0031 (0) 222 327027

Website   www.fietsverhuurdekoog.nl

Iban: NL35 INGB 0005 1399 05, Bic: INGBNL2A

K.v.K. Nr. 37112863

OPENINGSTIJDEN (onder voorbehoud)

Maandag t/m zaterdag 8.30 – 18 uur (winter-openingstijden van 9 –17 uur)
Zondag van 10 – 12 uur bij mooi weer (fietsen inleveren tot 18 uur)

Let op!

Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij altijd gesloten (wilt u dan fietsen huren neemt u dan a.u.b. contact met ons op). Alle verdere officiële feestdagen zijn wij in ieder geval van 10 tot 12 uur geopend en fietsen inleveren tot 18 uur.