Info

ROUTE EN CONTACT

MET DE AUTO VANAF DE VEERHAVEN

Vanaf de veerhaven rijdt u rechtdoor naar De Koog. Zodra u het bord “De Koog” bij de rand van De Koog gepasseerd bent neemt u de eerste weg links (Epelaan), en deze rijdt u uit tot het einde waarna u rechts gaat. Zodra u niet meer verder kunt rijden (wordt éénrichtingsverkeer) gaat u naar rechts. U bent dan op de Brink en na 100 meter ziet u ons aan uw linkerhand!

MET DE BUS VANAF DE TEXELSE BOOT

Als u op Texel aankomt met de boot en rechts eraf gaat staat lijn 28 al op u te wachten.  Zodra u in De Koog bent stapt u bij halte “Dorpsstraat”, dit is de eerste halte. Als u uitgestapt bent loopt u nog een klein stukje rechtdoor, waarna u ons aan uw linkerhand ziet zitten, naast restaurant ‘Het Vogelhuis”. U hoeft dan alleen nog maar de weg over te steken om bij ons bedrijf te komen. Eventueel kunt u ook blijven zitten en bij de halte voor Grand Hotel Opduin uitstappen, vanaf daar kunt u meteen de Brink oplopen en ziet u ons na 100 meter aan uw linkerhand.

VANUIT ANDERE RICHTINGEN

U kunt via de google-map onderaan deze pagina kijken hoe u vanaf een ander punt op Texel naar ons toe kunt komen. Komt u er niet uit dan mag u altijd contact met ons op nemen en dan leggen wij het telefonisch uit.

CONTACT

Fietsverhuur De Koog

Brink 6

1796 AJ De Koog – Texel

Tel.   0031 (0) 222 327027 (keuze 1, alleen bij dringende vragen)

Mail  contact@fietsverhuurdekoog.nl

Website   www.fietsverhuurdekoog.nl

Iban:   NL35 INGB 0005 1399 05, Bic: INGBNL2A

K.v.K. Nr.  77777077

OPENINGSTIJDEN (onder voorbehoud)

Maandag t/m zaterdag 08.30- 18 uur (zomertijd) 09 – 17 uur (wintertijd)
Zondag van 10 – 12 uur bij mooi weer. Fietsen kunnen ingeleverd worden tot 18 uur (zomertijd) of 17 uur (wintertijd).

Let op!

Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij altijd gesloten (wilt u dan fietsen huren neemt u dan a.u.b. contact met ons op). Op 24 december en oudjaarsdag sluiten wij nadat de post is opgehaald dit is meestal rond 14 uur. Alle verdere officiële feestdagen zijn wij in ieder geval van 10 tot 12 uur geopend en fietsen inleveren tot 18 uur.